Torstaina 7.2.08 lähdettiin käymään Virossa. Tarkoituksena oli pyörähtää Tallinnan kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Matkaseurue koostui Mimmin ja minun lisäksi Piiasta ja Roopesta. Voi Roope raukkaa, mahtoi olla kestämistä pojalla tässä akkalaumassa :o).

Viiden aikaan iltapäivällä laiva irtaantui Helsingin Länsisatamasta ja perillä Virossa oltiin seitsemältä illalla. Hotelli oli heti terminaalista noin 30 metrin päässä, joten eksymään ei päästy. Ilta menikin hotellilla ja lähiympäristössä pienellä lenkillä käyden. Nukkumaankin mentiin aikaisin, olihan kehät seuraavana päivänä jo puolen päivän jälkeen yhdeltä ;o).

Näyttelypaikalla oltiin siis ajoissa ja aikaa jäi seurusteluun ja kuulumisten vaihtoon tuttujen kanssa. Lämminkin tuolla näyttelypaikalla oli. Järjestäjät olivat varmaan varmuuden vuoksi vääntäneet patteri täysille, ettei kenellekkään tulisi kylmä.

1279368.jpg

Tässä Piia ja koiruudeet odottelemassa kehän alkua.

Ensimmäisenä meidän seurueesta kehään meni Roope ja Piia, hienosti kaksikko pokkasi vaaleanpunaisen nauhan ja näin takasivat pääsyn PU-kehiin. Paras uros kehissä kaksikko jatkoi hienoa menoaa ja lopputuloksena Roope oli PU2 ja sai Sertin ja vara-cacibin! Piia tapansa mukaan oli ällikälle lyöty, mutta taatusti onnellinen saavutuksesta ja vielä ihan ansaitusta sellaisesta. HURJASTI vielä ONNEA MOLEMMILLE!

1279372.jpg

Tässä Piia ja Roope.

Mimmilläkin meni tosi hienosti. Mimmi voitti valionartut ja loppujen lopuksi oli PN 1 ja ROP, kermana kakun päällä saatiin se CABIB

1279375.jpg

Tässä me tytöt

1279446.jpg

Tässä ROP-Mimmi ja VSP-Zess (Bonnien Kisses of Fire)

Huh, tunnelma kuten lämpötila oli katossaan joten raitis ilma ulkona teki kyllä terää.

1279380.jpg

Tässä vähän tuuletutaan ennen kaupungille lähtöä. Meidän oli Mimmin kanssa vielä tultava ryhmäkehiin ja aikaa jäi runsaasti shoppailulle. Eli tästä suunnattiin siis keskustaan päin. Monta kauppaa ehdittiin kiertää mutta juuri mitään ei tarttunut mukaan. Onneksi kuitenkin pakkolliset tuliaiset löydettiin.

Ryhmät oli laitettu alkavaksi 18.30 ja meidän olisi pitänyt olla laivan lähtöselvityksessä 19.30. Ennen kakkosryhmän kehää oli pennut, juniorit, veteraanit, parikisat ja kasvattajaluokka. Käsittämätön aika meni pentujen ja juniorien kehien alkuhässäkässä. Kello tikitti 19.30 kun kakkosryhmää alettiin huutamaan kokoomakehään. Siinä tein nopeen päätöksen ja päätin että Mimmin kanssa osallistutaan tähän skabaan vaikka kiire laivaankin olisi. Kehässä seistiin vielä kahtakymmentä vaille kahdeksan. Tuomari ei tällä kertaa kelpuuttanut meitä jatkoon, mutta kokemus oli siltikin hieno.

1279382.jpg

Tähänkö "lipesi" meidän mahikset ryhmäkehässä ;o), ei todellakaan mutta lattia oli tosi liukas. Siinä meni pentujen ja junnujen aikana jo moni koira kyljelleen onneksi sen enempää itseään satuttaen.

Tuomari valitsi haluamansa koirat jatkoon ja me lähdettiin hippulat vinkuen kohti laivaa, laivassa oltiinkin sitten kymmentä-viittä vaille kahdeksan ja näin ollen kotimatka alkoi.

Loppureissu meni tosi hienosti, kuten koko reissu. Kiitos siitä matkaseuralle eli Piialle ja Roopelle. Eiköhän tässä hetken pätkää taas elellä kotosalla kunnes taas uudet seikkailut kutsuvat.