Ah, kevät!

Ihanaa aikaa, varsinkin nyt kun aurinko jaksaa paistaa ja ilma on lämmin. Meillä touhuillaan. Pyykkiä on pesty urakalla, kun sen saa ulos kuivumaan. Tässä jännitän kuinka tuo pas...an  haju tarttuu pyykkeihin. On meinaan se aika vuodesta, että sontaa ajetaan pellolle kiivaaseen tahtiin ja näin tapahtuu myös tuohon meidän naapuripellolle. No mitä pienistä kun ei pienetkään meistä.

Mitäs muuta täällä tapahtuu, pieniä vaatteitä tässä yritän välpätä pois ja sopivan kokoisia tilalle. Speedy on oikea apupoika tässä asiassa. Olen keräillyt mm. pieniä kenkiä muovipussiin pois vietäväksi, niin joka päivä ne kengät kerään tuolta nurmikolta takaisin siihen pussiin. Itseksiään varmaan sinne nurtsille joutuvat.

Meidän Iina sai kiedottua isänsä pikkurillin ympärille. Tapana on ollut, että trampoliini kausi avataan vappuna, vaan niin ei käy tänä vuonna. Tuolla se pihalla jo könättää pystyssä ja käyttö on kovaa. Erno tässä puolusteli tätä heltymistään sillä, että joskos avattaisiin caravaanauskausi Wappuna. Ilmoja kuulemma on lupaillut.

Sitten alkavat nuo isännän rotiskot jälleen lähteä maailmalle hommiin....eli nuo niin ihanat nosturiautot. Tänään tätä isompaa vähän huollettiin ja eikös sillä sitten tarvinut jälleen kivuta tuonne taivaisiin ottamaan heräävästä Hämeestä kuvia.

Alla siis muutama otos otettuna noin 24 metrin korkeudesta.

1499814.jpg

Speedy ja Mimmi ottamassa lunkisti

1499815.jpg

Zola-ryhävalas

1499816.jpg

Kaksikosta kuva vähän alempaa

1499817.jpg

Hämeen maisemia

1499820.jpg

Nikon voltti trampoliinilla

1499825.jpg

Vasemmalla noin pari senttiä reunasta Aulangontorni ja oikealla reunan lähellä Hämeenlinnan hyppyrimäki. Taitaa siinä vielä ohuena näkyä Ahveniston mastokin. Matkaa meiltä siis ko. paikkoihin tietä pitkin vajaa 40 km linnuntietä en osaa edes arvioida.

1499826.jpg

Hauhonselkä ja takana Hyömäki

Huisia oli, tästä se kesä kohta alkaa!