Iina oli edellisenä päivänä tiedustellut isän aamupalatoiveita. Toivelistalla oli tummaa leipää paistetun kananmunan, pekonin sekä suolakurkun kera. Kahvi tietysti kuului automaattisesti asiaan. No kyllähän sen tietää kenen ne munat ja pekoni tarvi paistaa ;o), muista jutuista lapset selvisivätkin jo omin nokkineen.

Olin kutsunut syömään oman isäni ja siskoni. Siskoni toimi isukin kuskaajana. Naapurista tietysti appiukon (anoppi oli töissä) sekä Ernon siskon Jennin ja hänen miehensä (tulevan isän) Jeren.

Sisko otti käppänänsä Fanin mukaan ja meidän tytöt tietysti villiintyi täysin. Ne niin rakastaa pieniä koiria. Fani ikävä kyllä ei ihan samaa mieltä ollut tästä rakastamisesta. Muutaman kuvan sain räpsästyä illan jo hämärtyessä.

258257.jpg

Tässä on tälläinen peppu-kuva, kamera tuppas oleen liian hitaalla koiriin verrattuna. Kun nappia sait painettua ja kamera alkoi ottamaan kuvaa niin johan kimmat olivat vaihtaneet paikkaa.

258263.jpg

Kaksi isoa vastaan yksi pieni, aika epistä!

258265.jpg

Mutta hienosti Fani piti puoliaan

258521.jpg

Ja löytyihän yhteinen sävelkin loppujen lopuksi. Kaikki tytöt päivystivät pupujen tarhan takana sulassa sovussa.

258555.jpg

Mutta Helmi ja Nestori olivat ovelia, he menivät varastossa olevaan "talviasuntoonsa" syömään vähän hiukopalaa sillä välin kun koiruudet vahtasivat ulkona aidan takana.