On aina mukavaa lähteä reissuun, mutta on myös aina mukavampi palata kotiin. Niin se meidänkin viikon Kanarian lomakin loppui, mutta onneksi lomalta jäi kivoja muistoja kaikille.

Lapsille tämä reissu taisi olla ikimuistoinen monessakin mielessä. Oli ensimmäinen kerta lentokoneessa, ensimmäinen kerta Suomen rajojen ulkopuolella (jos Ruotsin risteilyä ei oteta huomioon), oli ensimmäinen kerta kun oltiin kokonaista seitsemän yötä pois kotoa jne.

No tässä muutama kuva siis meidän lomalta.

409278.jpg

Tässä ollaan lähdössä ystävänpäivän iltana Tampere-Pirkkalan lentoasemalta.

409297.jpg

Tälläiset lämpötilat meitä odottelikin sitten määränpäässä

409280.jpg

Asuimme huoneistohotellissa. Meillä oli käytössä kaksi kerroksinen kolmio ns. rivitalossa. Ylhäällä oli kylpyhuone ja kaksi makkaria, alhaalla wc ja ns. tupakeittiö

409290.jpg

Kuva takapihan terassista

409315.jpg

Ja pienestä mutta oikein viihtyisästä takapihasta

409299.jpg

Tässä sitten yleis näkymä, meidän "kämppä" siis oikeanpuoleinen pääty.

409284.jpg

Aikaa vietettiin aika paljon hotellin uima-altailla, jotka olivat tosi mukavat ja varsin lapsi-ystävälliset

409321.jpg

Tässä muksuista kuva ekana päivänä. Lähdimme kävelemään rantaa myötäilevaa Costa Meloneraksen ranta "bulevardia"  kohti Faroa.

409285.jpg

Tässä Faro eli majakka. Farolta alkoi hieno hiekkaranta joka jatkui aina Play de Inglesiin asti eli noin pari kilometriä. Lisäksi rannan tuntumassa oli hienoja dyynejä.

409286.jpg

Tässä Tatu haudattu rannan hienoon hiekkaan

409287.jpg

Ja Iinakin haudattiin....

409288.jpg

....ja tietysti Nikokin.

409289.jpg

Altlanttin lempeän lämpimiä aaltoja ja niiden uhmaajia...

409295.jpg

Koska omat lemmikit jäi kotiin niin tietysti reissusta tarvi löytää varalemmikit. Niiden virkaa siis toimittivat hotellin kissat. Kaiken kaikkiaan mustia kissoja oli neljä ja tämä valkoinen oli viides. Erno tunnisti kaikki mustat kissat erikseen....yhdellä oli kuulemma paksu häntä, kahdella ohut häntä mutta toisella pitkä ja toisella pätkä. Sitten tällä neljännellä mustalla kissalla oli arpi poskessa.

409339.jpg

Tässä on kuva vielä jonkun paikallisen asukkaan kissasta, ristittiin se Roopeksi kun se on ihan meidän vanhan kissan näköinen. Eli nämä laina lemmikit  lievittivät vähän meidän ikävää omia karvakasojamme kohtaan.

409293.jpg

Välillä otettiin muutamat pingis matsit ja biljardiakin ehdittiin pelaan monen euron edestä

409296.jpg

Lopuksi kuvaa vähän kuvaa vuorista. Kuten kuvasta näkyy niin vuoret hienosti "bloggasivat" pilvet ja aurinko oikeastaan paistoi joka päivä. Parina päivänä pilvet välillä häiritsivät aurinkoa mutta neljänä päivän aurinko paistoi kyllä melkein pilvettömältä taivaalta.

Vaikka kuinka aurinkorasvaa sudittiin ihoon niin silti muksujen silmänaluset paloivat ja hartiat. Ernolta paloin vain nenä ja jalasta peukalonpään kokoinen kohta. Teijalta paloi rintakehä, maha, reidet, hartiat, nenä.... ;o).

Reissu oli tosi kiva ja mukava, mutta kuten sanottu niin kotiin oli mukava tulla. Koirat sekä kissa ovat notkuneet kaikki eilisen ja tämän päivän jaloissa, ihan kuin pelkäisivät, että taas noi lähtee. Eiköhän me nyt pysytä taas kotona ja nautita talvisista kirpakoista pakkaspäivistä ja talviauringosta.