Mimmin kanssa suunnattiin lauantaina 24.3.07 Tampereen KV näyttelyyn. Koiria oli kyllä ihan mielettömän suuri määrä ja kehä aivan mielettömän pieni sekä suuret koirat ahdettu pieneen halliin. No sopu sijaa antoi ja kaikki meni ahtaudesta huolimatta tosi hienosti. Sukulaistyttökin paikalla oli eli Nala Suonenjoelta sekä tietysti Anneli ja kepo (kennelpoika) Teemu. Kannustusjoukkoja edusti tällä kertaa Vesku.

Ensiksi kyllä me Mimmin kanssa halutaan onnitella Nalaa ja Annelia tosi hienosta sijoituksesta avoimessa luokassa AVO ERI3 ! Hienoa hienoa ja vielä iso onnitteluhalitus päälle. Nalasta totta tosiaan on kehkeytynyt kaunis nuori nainen.

Meilläkin Mimmin kanssa meni paremmin kuin hyvin. Mimmi voitti avoimen luokan ja sijoittui paras narttu kehässä hienosti vielä kolmanneksi vara-Sertin ja vara-Cacibin kera. Sain jopa sitä oikeata Cacibia pitää kädessäni kokonaista minuutin verran, että hieno kokemus sekin ;o).

Me Mimmin kanssa halutaankin kiitellä ihan kaikkia meitä onnitelleita ja onnittelemme puolestamme kaikkkia näyttelyssä menestyneitä.

Kamera pahalinen aina tuppaa jäämään kotiin niin koti pihassa vähän yritettiin ottaa kuvia näistä uusista ruusukkeista. No kuvaajana toimi Niko ja ruusukkeetkin ovat jossain ihan muualla kuin esillä, mutta kyllä ne hännät siinä näkyy joten tyytykäämme siihen.

471026.jpg