Käytiin pyörähtämässä näytelmissä Somerolla. Mukana menossa siis Hanna, Iina, Mimmi ja Teija. Ilma oli no kaunis mutta kylmä. Näyttelylapuissa luki, että näyttely on Laukamo Areenalla, joten oletettiin että se on sisällä. No mitä vielä, ulkona sitä kipitettiin ja tamineet ei sen mukaiset ihan olleet. Mutta onneksi tästäkin selvittiin.

Ensteksi.....aivan miljoonasti vielä kiitoksia meidän ihgulle handerille Hannalle. Omalla koivella kun ei saa juosta niin Hanna ystävällisesti suostui esittämään Mimmin siitäkin huolimatta, että herätys oli aikainen.

Handleri hoiti hommansa hienosti ja koirakin meni minun mielestä ihan hienosti joten kaikki sillä puolella ok mutta mutta....tuokku oli sitä mieltä että läskiä on tässä neitosessa liikaa ;o) ...saimme siis EH:n . Mutta siihenkin olen erittäin tyytyväinen. Onhan tuo vähän tuhdiksi päässyt, mutta tästä otamme onkeen ja ei kun lenkkeilemään.

Arvostelussa luki näin:

"Erittäin hyvän tyyppinen, tukevassa kunnossa oleva narttu, joka voisi olla hieman raajakkaampi. Loiva otsapenger. Kuono-osa voisi olla hieman pidempi. Hyvä purenta ja silmät. vahva kaula ja luusto. Voimakas eturinta ja runko. Sopivat kulmaukset. Sekä saisi olla kiinteämpi. Liikkuu hyvällä askeleella. Hyvä maski ja väri. Hyvä luonne. Olisi edukseen hoikempana ja hieman kiinteämpänä."

Taitaa se olla niin että sekä emäntä että koira kaipaavat lenkitystä kummatkin ;o) joten ei kun lenkkarit jalkaan ja baanalle.

Mutta me onnittelemme Suloa ja Miaa hienosti jatkuneesta näyttelyputkesta ROP ja sertti sekä uutta muotovaliota N. Bella Madonnaa perheineen VSP ja sertti.

Hannan iloksi (tai sitten suruksi) onneksi siinä tärinöissäni sain otettua tämän yhden kuvan muistoksi näistä karkeloista. Tyytykäämme siihen

568177.jpg

Tässä siis Hanna ja lunkisti ottava Mimmi

Hannalle vielä tiedoksi "montussa sit ;o) "