Juhannus on juhlittu ja aika on palata taas arkeen. Tänään (pe 29.6.) meillä oli töissä (YIT) lomalle läksiäiset. Eli vanhat "pierut" joilla on ns.oikeus lomaan aloittavat suurin osa lomansa ensi maanantaista. Tapana on ollut että näin kesäkuun lopulla firma tarjoaa juomaa ja ruokaa ja "sirkushuveja". Minä keltanokkana kävin kurkistamaan näitä karkeloita ja samalla tutustuin vähän varsin miespitoiseen porukkaan. Huveina oli mm. laser trap eli ammuttiin haulikolla niitä savikiekkoja jotka eivät kuitenkaan menneet rikki mutta osuman tämä lasertunnistus siis tunnisti. Se oli varsin kivaa ja melkeimpä voin sanoa että mulla on uusi harrastus nyt.Mutta kotiin lähdön aika kuitenkin koitti ihan itte autolla ajaen, kun muut jäivät saunomaan ja nauttimaan illasta.

Tämä vaihtoehto oli varsin hyvä paristakin syystä.

 A) Erno sai kutsun varpajaisiin..aika lyhyellä varoitusajalla. Kutsu tuli tänään klo 16.48 ja varpajaisia vietettiin jo 19.30. Tatun kummisetä Jukka ja hänen avokkinsa Outi saivat tiistaina klo 23 aikaan vaaleanpunaisen trinsessan. Mahdottomasti onnea tälle uunituoreelle perheelle.

B) Huomena on Tuusulan näyttely johon myös Mimmi osallistuu. En tiedä kuinka näytelmät menevät paristakin syystä. Mun polvi vihoittelee oikein kunnolla. Yritin pari kiekkaa juosta tuossa pihassa ja Erno pudisteli päätään. Menoni näytti varsin pahalta ja polveenkin tuntui pahalta. Katotaan nyt kuinka meidän käy. Lisäksi Mimmi on pudottanut totaalisesti kaiken pohjavillan tai oikeastaan sen otin pari viikkoa sitten siitä pois harjalla. No eilen sen sitten pesin kun se on möyrinyt kaikki ojan pohjat läpi ja tänään harjasin. Neiti näytti karvatilanteeseen nähden ihan jopa leonbergiltä, mutta kun tultiin fillarilenkiltä niin  Mimmi päätti vetää läpi naapurin puolimetrisen kuralammen. En tiedä olisinko itkenyt vai nauranut, kuraa valui mahasta alaspäin ja juuri niin puhdas leo olikin ihan jotain muuta kuin puhdas. No me nyt lähdetään huomena Tuusulaan ja ei odoteta kyllä yhtään mitään.

No kännykkääni tutkiskelin juhannuksen jäljiltä ja ilokseni löysin sieltä muutaman kuvankin. Nämä kuvat on otettu lauantaina eli juhannuspäivänä. Meidän perhe kävi tuossa "naapurissa" viettämässä päivää eli oltiin Heikkilän mökillä Vuorenselän rannalla. Sielä sitten grillailtiin ja muuten vaan seurusteltiin. Illalla tultiin takas tähän Härkälänmäelle ja anoppilaan. Appiukko kun innostui viime kesänä ostamaan karaoke laitteet niin niitähän tultiin sitten joukolla testaileen.

Kuvassa alla on vasemmalta lähtien: Ari (anopin serkku) Erno ja Tatu ja oikealla Ernon pappa Aimo joka on siis Arin eno. Taustalla keinussa istuu Rolle ja Kirsi. Ari on Rollen setä. Aimo 94 vee siis vietti juhannusta meidän kanssa. Kunnioitettavaa vanhalta papalta.

699493.jpg

Tämä kuva on otettu anoppilasta sisältä. Tässä on ryhmä rämä laulamassa Frederikin "mä oon kolmekymmpinen". Taustalla naapurin Alise. Vasemmalla Arin vaimo Maritta ja sitten anoppini Pirkko mikrofoni kädessä ja appi Hannu tiiraa että mites ne sanat menikään ;o) (pahoittelene kuvien huonoa laatua, känny ei ollut ihan tikissä enää )

699496.jpg

Tänään Viveca kävi meillä äippä-Jennin kanssa. Iskä-Jere kun on sielä samoissa varpajaisissa kun Erno.Mimmi päätti antaa Vivelle pienen pusun.

699497.jpg

Hui, pertti antoi pusun.....Vive siis ihan äimän käkenä äskeisestä naamapesusta

699498.jpg

Sit joskus kun mä oon iso ja tienaan rahaa paljon niin sit mä ostan tälläisen auton ;o). Mun oli pakko ottaa tästä Hummerista kuva, se oli jotenkin niin ihq ja hianokin. Sinne menis varmaan ihan hyvin pari perttiä.

 taakse.

699491.jpg