Niin se tämäkin viikonloppu vierähti oikein mukavissa merkeissä. Perjantaina 6.7. lähdettiin kohti Mikkelin Visulahtea. Sielä majoituimme pari yötä yhdessä Lahden sakin kanssa. Lauantaina oli vuorossa Dinosauria yms. päivä ja sunnuntaina suunnattiin Piian, Roopen ja Mimmin kanssa Juvan KV näyttelyyn.

Visulahdesta laitan kuvia tänne kunhan kameran löydän ja saan ladattua kuvat koneelle.

Näyttelypäivä sarasti Mikkelissä aamusateen jälkeen varsin pilvisenä mutta jollain tapaa kuitenkin kirkkaana. Juvalle päin lähdettyämme vettä alkoi sataa viiden kilometrin ajon jälkeen ja sitä sitten tulikin ihan Juvalle asti. Näyttelyssäkin vettä satoi milloin enemmän milloin vähemmän mutta ainakin kun me olimme kehässä oli sateeton hetki.

Näytelmät menivät vallan hienosti. Roope oli avoimissa uroksissa AVO  ERI1.  Onnea Piia ja Roope, hieno suoritus.

Mimmi esittäytyi ensimmäistä kertaa siis valioluokassa ja tuloksena VAL ERI1 knuununa päälle PN2 sijoitus ja vara-Cacib.  Alla vielä Marianne Holmin arvostelu.

"Upeassa kunnossa esitetty erittäin kaunislinjainen narttu. Tismalleen oikeat mittasuhteet. Kaunis pää. Kaunis Kaula. Tasapanoisesti kulmautuneet voimakasluustoiset raajat. Erinomainen runko. Erinomainen ravi. Oikean laatuinen turkki. Miellyttävä käytös."

Jotta näin, ollaan tosi tosi tyytyväisiä taasen :o)