Taas ollaan askel lähempänä syksyä. Kelit ovat vaihtelevat, välillä paistaa välillä sataa. Erno piristi syksyään hankkimalla itselleen uuden lelun, tai vaihtamalla vanhan uuteen ;o).

874343.jpg

Ou jee, tälläinen menopeli tällä kertaa. Ihan kiva lelu.

No kuten moneen aikaisempaan viikonloppuun niin myös tähänkin kuului koiranäyttelyitä. Lauantaina ehtoon puolella kurvasi Alavuuden sakista Piia, Erkki ja Roope meille. Piian kanssa sitten sunnuntaina hurauteltiin sinne Vantaan näyttelyyn.

Lauantaina kuitenkin syötiin ja saunottiin, sekä pelattiin korttia. Pokeria iskettiin oikein monen grande finaalen verran. Tällä kertaa Hauhon autumn poker tour winner oli Erkki Lahti. Alla voittajan onnellinen tuuletus voittokorteilla. Tällä kertaa voitto siis heltisi tässä tiukkaakin tiukemmassa pelissä kahdella parilla, yseillä ja jätkillä

874356.jpg

Kuten sanottu:" Voittajan on helppo hymyillä"

Sitten siihen sunnuntain näyttelyyn. Vettä satoi aamusta alkaen, olipas mieltä ylentävää lähteä ulkonäyttelyyn. Ei muuta kuin lämpimät ja vettä pitävät vermeet niskaan ja menoksi. Onneksi koirat saatiin häkkeihin suojaan ihan kehänlaidalle.

874387.jpg

Tässä hieman tunnelmia sateiselta Vantaalta.

Olin ilmoittanut kummatkiin tytöt näyttelyyn mutta tällä kertaa mukaan pääsi vain Mimmi. Zolalla alkoi noin viikko sitten juoksut ja katsoin parhaimmaksi jättää neiti "Sotta-pytyn" kotiin.

Mimmillä meni hienosti. Mimmi voitti valionartut ollen koko skabassa PN2. Myös Piian Roopella meni ihan hienosti Roope sai ERI:n ja oli avoimen luokan neljäs.

Mimmin arvosteli Romanialainen Cristian Stavarache seuraavasti:

Very typical, good size. Strong head, Scissor bite, should have more color in eyes. Backline a little ? down. Body with good propertions. ? strong boned, well arg. good caot, should have more of it. Good movement and temper.

Onnittelut vielä tätäkin kautta Yvonnelle ja Safiiralle Nurmoon, Sariifa hienosti PN1 ja sertti. Hienoo!

Kiitos kaikille näyttelyssä nähdyille ihmisille kivasta vaikkakin märästä seurasta. Meillä alkoi nyt pieni tauko näyttelyiden osalta. Kehiin palaillaan jossain vaiheessa. Nyt tarvii välillä harrastaa noita lasten ja ukonkin juttuja :o)