Iina herätti tänä aamuna, että Jippii yöllä on satanut lunta! Tatu sai silmänsä auki ennätysajassa ja halusi heti Stiigan......onneksi lumi pysyi massa vain puoliin päiviin ja stiiga sai jäädä kesäteloille vielä. Ilma on kyllä kylmä, mun sisäinen mekanismini ei ole vielä siirtynyt kesästä syksyyn saati talveen. Tuntuu että koko ajan paleltaa vaikka vaatetta on päällä. Kämpänkään lämpötilasta sen ei pitäisi olla kiinni kun muksut painaa kalsareillaan pitkin poikin.

Zola voi oikein hyvin, ruoka on maittanut varsin mukavasti vaikka luulin, että joku totaali syömättömyys kausi iskee. Voihan se vielä tulla sekin. Mutta samoja vaivoja tuntuu tällä koira-mammalla olevan kuin ihmis-mammoillakin....meinaan Zola on riistäny meidän talon "ilmojen herruuden" Ernolta, jota pidän aika temppuna. Mammaa ei paljon hätkäytä jos sitä rapsuttaa masusta niin johan peräpää heltiää sen verran että sieltä alkaa rupsuttelu kuulumaan. Ilmaahan se vaan on mutta varsin hirveän hajuista.

Rauhallisesta koirasta on muuttunut vieläkin rauhallisempi ja sillä on kyllä erilaisia ruokahimojakin, milloin mitäkin se pöydältä on kärkkymässä mitä se yleensä ei tee. Toinen asia on, että kun jääkaapin ovi avataan niin taatusti Zola on ensimmäisenä passissa oven takana, joskos jotain saisi....vielä en ole selvittänyt onko sillä jotain tiettyä ruokaa mitä on pakko saada :o).

Mimmi on edelleen oma touhottava itsensä......tämän syksyn hitti Mimmillä on olemattoman oravan jahtaus puusta toiseen. Tai on se orava oikee ja kyllä se noita koiria kiusaakin, mutta kun Mimmille iskee tylsyys se päättää vähän jäynäyttää Zolaa ja alkaa juosta puun luota puun luo mukamas oravan perässä ja Zola kintereillä...ja taas ollaan keksitty tekemistä eikä ole yhtään tylsää enää. Tätä on jatkunut nyt kolmisen viikkoa, eikä loppua näy.

Muuten meidän arki on tasaisen paksua, minä yritän kovasti viimeistellä opintojani. Opinnäytetyö on loppusuoralla samalla kolme viimeistä kurssia. Niiden lisäksi olisi ruotsin rästitentti (näistä kaikista se pahin) ja sitten olisi kaikki pulkassa. Joulukuun 19. pitäisi valmistua.....joten kiirusta vielä riittää ja tekemistä myös.

Kuvia yritän räpsiä kunhan ehdin ja jaksan. Laiskuu tuppaa vaivaan toisinaan :o). Mukavaa talven alusaikaa kaikille.

Törmäillään!