Huitsin nopeasti aika kuluu. Mikäli yhtään olen oikein laskenut reilun viikon päästä pitäisi H-hetki olla täällä käsillä....jännää.

Tarvitsisi pikku hiljaa alkaa Zolan "pentu-luukkua" kyhäämään kasaan. Meillä on sopimus Ernon kanssa. Hän tekee mulle pentulootan ja minä lupasin auttaa häntä yksissä rakennuslupahakemuksen piirrustuksissa ja luvissa. Mutta eiköhän tämä tästä. Tuntuu vaan tällä hetkellä, ettei aikaa tunnu rittävän muulle kuin koululle, koululle ja koululle.....mulla tulee kohta korvista pihalle korjausrakentamista, teräsrakentamista ja mekaniikkaa!

Mutta se siitä vuodatuksesta, olen mä sen verran edistynyt tämän Zolan baby-boxin kanssa, että ruokahuone järjesteltiin uudestaan, jotta sinne saadaan tämä tuleva loota sitten laitettua. Ruokahuone on rauhallinen paikka, mutta lähellä kaikkea joten se oli luonnollinen valinta lootan sijaintipaikaksi.

 

1013242.jpg

Tässä muuteltu vähän pöydän paikkaa jo, hienosti on lattia vaaleampaa maton alta.

1013244.jpg

Pöytä siis tökätty toiseen päähän huonetta ja siihen viritelty atk-hermokeskus :o)

1013250.jpg

Ja vasemmalle maton kohdalle tulisi se loota. Sielä on mamman toivottavasti hyvä pienokaisia hoitaa kun se aika koittaa

1008378.jpg

Tässä vielä yksi kuva ihanasta isukista Hankista

Sitten ihan muihin juttuihin

Oltiin tosiaan viime viikonloppuna Alavudella kyläilemässä Piialla ja Erkillä. Tämä on tälläinen perinteinen Seinäjoen näyttelyviikonlopun vierailukäynti. Kiitos näin jälkikäteen Piialle ja Erkille ja lapsille jälleen hyvästä ruuasta, hyvästä seurasta ja Piialle kyydistä Seinäjoelle ja takas uudelle Toyotalla. Hienosti kaksi koiraa takaluukkuun mahtui. Tervetuloa tänään vasta vierailulle tänne meille! Täällä odotellaan jo kovin, Niko ainakin on ihan tulisilla hiilillä milloin Miklu ja Allu saapuvat.

No tosian näytelmissä pyörähdeltiin Mimmin kanssa. Zola sai jäädä pitään taloa pystyssä Fonzien kanssa. Mimmi oli VAL ERI3. Ihan hienosti siis meni, vaikka ihmettelen tuota arvostelua. Tuntuu ettei siinä ole kuin puutteita  koirasta mainittu ja sitten kuitenkin sillä sai ERI:n, mutta ei pidä valittaa, hyvä niin. Arvostelu siis alla.

"I'd like to see her with better face (näyttiköhän Mimmi sitten hapankaalin syöneeltä ;o)  )Nice skull, Ears should be set higher. Feet bit flat because of weak pasterns. Topline not the best. Needs better angulation behind. Nice body. Moves OK."

Jotta näin, tästä matka taas jatkuu. Tulevana sunnuntaina varmaan taas törmäilen leo-ihmisiin tuolla Lahdessa, joten näkemisiin siis sielä.