Tänään mulle iski sählyturnauksen erotuomari nakki. Kolme peliä maltoin viheltää ja sitten viivana kotiin. Jokaisen pelin välillä oli soitettava kotiin, että kuin menee? Kuka on syönyt ja kuinka paljon? Taidan olla vähän pimee :o).

Painot ovat lähteneet hienosti nousuun ensimmäisten  päivien jälkeen. Isoin "poika" painaa jo melkein kilon. Zola on varsin huolehtivainen äitykkä, mutta malttaa sentään hienosti lähtee tekemään tarpeitaan. Muutenkin se on varmaan huomannut, ettei ne hänen aarteensa sieltä lootasta mihinkään karkaa sillä välin vaikka vähän ulkona käykin pyörähtämässä.

Mimmi sai tulla myös kurkkimaan vauvoja ensimmäisenä päivänä, mutta eilen Zola ilmoitti Mimmille, että nää on mun puppeleita pysy kaukana. Mimmi siis on tyytynyt kurkkimaan pentuhuoneen tapahtumia ihan ovelta vaan.

Semmoista, nyt vähäksi aikaa elbaileen tuohon varavuoteelle jonka olen tuonut tuohon pentulootan viereen. Siinä me Zolan kanssa otetaan välitorkkuja syöttöjen välillä. Tai siis minä otan ja Zola on yleensä kyhnytettävänä vieressä.

1050448.jpg

Keltainen poika nukahti punnituskippoon.

1050450.jpg

Tässä punainen tyttönen näkemässä koiranunta