Neljän ja puolen vuoden uurastus on ohi! Tänään oli todistustenjakotilaisuus Hamkissa, jossa myös pieni insinöörinalku Teija sai todistuksensa.

Tahdon kiitää Ernoa, Nikoa, Iinaa ja Tatua kaikesta tuesta tämän kivisentien aikana. Lisäksi tahdon kiittää kaikkia sukulaisia ja ystäviä, jotka ovat vaikeina aikona jaksaneet kannustaa ja valaa uskoa, että tämä päivä vielä koittaa! KIITOS!

Tarvii sanoa, ettei "aikuisopiskelijalla" ole helppoa sovitta yhteen koulua, perhettä ja harrastuksia. Välillä joku aina kärsii väistämättä, mutta tämä urakka on nyt kunnialla ohi. Päästötodistus on kourassa, perhe kasassa  ja "koiraharrastuskin" on löytänyt uuden ulottuvuuden.

Alla vielä tunnelmia tästä odotetusta päivästä. Muistan kun joskus kymmenen vuotiaana päätin, että joku päivä olen insinööri, kaksikymmentäyksi vuotta siihen meni, mutta oli se sen arvoista.

1144319.jpg

Tässä istutaan muiden valmistuvien kanssa ja kuunnellaan rehtorin puhetta.

1144323.jpg

Rehtori Veijo Hitsanen ojensi todistuksen ja sitten koulutusohjelmajohtajan käteltäväksi.

1144324.jpg

Tässä tämä himoittu paperi nyt sitten on

1144327.jpg

Taustajoukot

1144330.jpg

Meidän luokalta valmistui nyt jouluna viisi opiskelijaa joista neljä saapui todistustenjakotilaisuuteen. Vasemmalta Pasi, Mikko, Heidi ja mä. Kuvasta puuttu Tuomo.

1144417.jpg

Lapset ja Erno ostivat ihqun ruusukimpun

1144421.jpg

Kameran lisäksi sain vielä tämmöisen Kalevalakorun lahjaksi.....KIITOS Erno ja lapset.

Vaikka koskaan ei pidä sanoa EI KOSKAAN! Niin nyt on sellainen fiilis, että ei koskaan enää koulunpenkille. Mutta epäilen, että aika kultaa muistot jossain vaiheessa.