No niin, sm-uimakisojen kirvoittamana päätin hankkia paatin, jotta voisin harjoitella koirien kanssa veneestä hyppyä. Eilen oli sitten ekaa kertaa aikaa kokeilla mitenkähän homma mahtaa toimia. Speedy pääsi ainokaisena rantaan mukaan.

Kamera harmillisesti jäi kotiin joten kuvia ei ole laittaa tästä Speedyn ensikontaktista veneeseen ja sieltä veteen hypystä. Kaksi kertaa hypättiin ja ensimmäisella kerralla Speedy empi hyppäämistä niin kauan että meidän pikku kippo ehti tuulen mukana ajautua aika kauas rannasta. Urhollisesti pikku-mies maihin ui. Toisella kertaa ilmeisesti Speedy tajusi, että jos hyppään melkein heti, niin ei tarvi niin pitkältä rantaan uida. Joten toinen hyppy lähti huomattavasti nopeammin ja epäröintiä ei ollut enää havaittavissa kuin nimeksi.

Eli eiköhän tämä tästä pikku hiljaa lähde käyntiin. Tämän harjoittelu veneen hankin Savenmaan nettikaupasta. Pääsin huomattavan paljon vähemmällä kustannuserällä tämän kaupan myötä. Eihän tämä kippo nyt aitoa vepe-venettä voita, mutta ajaa asiansa. Pohja saatiin "kovaksi" leikkaamalla uretaanilevystä pohjanmuotoinen levy. Oletan että se on parempi kuin esim. vaneeri tms. Vene ei ehkä mene niin herkästi rikki jos vaikka joku nurkka vähän hinkkaakin muovia.

Yhden pienen miinuksen venessä huomasin. Se saisi olla ihansen leveämpi. Nyt se on aavistuksen kiikkerä mutta Speedy kyllä tottui touhuamaan sielä kunhan oli päässyt jäykistä koivistaan eroon kun huomasi ettei tässä nyt mihinkään kaaduta.

Mukavaa kesän jatkoa siis....me lähdetään huomane Mimmin kanssa Ruotsiin ihmettelemään "suuren maailman menoa".