Hengissä siis ollaan viime viikon Ruotsin reissusta. Kuvia löytyy paljon, mutta kunhan olen tähän uuteen koneeseeni tutustunut niin yritän niitä tänne sitten laitella.

Mutta niitä kuulumisia. Minä ja Mimmi siis piipahdimme Roopen ja Piian kanssa Ruotsin puolella. Kävimme Ruotsin erkkarissa ja sitten Maailman Voittaja Näyttelyssä. Keskiviikkoisessa Erikoisnäyttelyssä (2.7.08) Mimmi oli avointen narttujen kolmonen ja kävi vielä kisaamassa vara-sertistäkin, joka tällä kertaa jäi saamatta. Torstaina (3.7.08) vuorossa oli Maailman Voittaja näyttely jossa Mimmi oli ilmoitettu valioluokkaan. Mimmi sai erin sieltäkin mutta ei sijoitusta. Sikäli meillä oli hieman kurja päivä, että oletettavasti edellisenä päivänä erikoisnäyttelyssä Mimmi sai enemmän kuin tarpeeksi aurinkoa ja päälle vielä autossa reissailut ja laivamatkan niin Mimmin vatsa oli sekaisin ja näin ollen neitonen teki kolmet ruikku-kakat näyttelykehään. Vähän siitä riitti minunkin säärille ja kengille :o(.

Sillehän ei mitään mahda jos mahan on sekaisin ja kakka tulee, mutta kyllä mua nolotti enemmän kuin tarpeeksi ja varmasti tomaattikin olisi punoituksellaan hävinnyt meikäläiselle. No muutaman yön unia tapahtuneesta näin ja nyt jo asialle voi hymyilläkin. Mimmi on oma ihana itsensä ja vatsatauti on siis taakse jäänyttä elämää. Eli sellainen ikimuistoinen Maailman Voittaja näyttely visiitti meillä oli.

Speedy kasvaa ja komistuu ja on riiviö nuori herra. Tilasin sellaisen halvemman version vepe-veneen meille Savenmaan puodista ja se tulikin pari viikkoa sitten. Sen verran ilmat ovat myöten antaneet, että Speedyn olen kaksi kertaa veneeseen ottanut ja vähän ollaan veneestä hyppyä harjoiteltu. Pienen empimisen jälkeen Speedy hienosti veneestä hyppäsi ja rantaan ui. Tästä meidän ura urkenee. Mimmia en vielä ole veneeseen ottanut. Kelit ovat olleet sen verran viileät, että en ole tarjennut veneeseen menemään. Toivottavasti vähän lämpenisi. Vene on muuten ihan passseli meidän harrastukseen ja huomattavasti halvempi kuin oikeat vepe-veneet. Yksi pieni miinuspuoli siinä on, hieman on kapean mallinen joten vähän kiikkeryyttä on aistittavissa koira kyydissä. Pohjasta saimme kovan muotoon leikatulla uretaanilevyllä. Se jopa on siinä määrin pehmeä materiaali, ettei riko venettä jos vaikka jonkun laista hinkkausliikettä tapahtuu. Zolaa en ole vepetouhuilla kiusannut. Zola on ainoa meidän koira joka ei ui vaan mieluummin kahlaa, joten Zolalle suotakoon kahlailut ja vepe-vapautus:o)

*MUOKS, nuo yllä mainitut jorinat olinkin kirjoittanut tuonne edelliseen blogimerkintään, mutta kertaushan on opintojen äiti vai kuinka se meni :o), ehkä meikäläisen kannattaisi kirjoitella vähän useammin tänne tai ainakin lukea edelliset tekstit ennen kuin kirjoitan uutta.......tätä kun ei pysty edes auringonpistoksen piikkiin laittamaan ;o). Mutta eiköhän nyt viimeistään kaikille tullut selväksi että me täällä yritetään kovasti vepeillä!*

Sitten näihin kasvateihin. Lilli oli käynyt mätsärissä ja sijoittunut hienosti punaisten pentujen viidenneksi, eli harmittavasti palkintopallin ulkopuolelle. Neito oli käyttäytynyt alku hämmennyksen jälkeen varsin nätisti. Pääasiahan oli tutustua erilaisiin tilanteisiin ja koiriin. Siitä se ura urkeaa. Lillia ja Ramboa tulenkin näkemään oikein livenä parin kolmen viikon päästä. Maltan tuskin odottaa sitä tapaamista.

Myös parin viikon päästä näen  Susu-neitosen ja Tuulan. Oikein mukava on nähdä tätä pari valjakkoakin sekä toivottavasti myös Susun isosisko Fania.

Eli kivasti kesä on töiden ja vapaa-ajankin merkeissä eteenpäin mennyt ja mukavia tapahtumia on tiedossa. Reilun kahden viikon päästä alkaisi parin viikon kesäloma ja sitten päästäkin perheen kanssa caravaanaamaan oikein urakalla. Ektraa tietysti on se että kaikki tekemättömät työt jäävät tänne kotiin ja niitä ei kertakaikkiaan voi murehtia kun ne eivät nenän alla ole koko aikaa muistuttamassa.

Toivottavasti se hellekesä sieltä pikkuhiljaa alkaisi hiipimään tänne meillekin.

Mukavaa kesää kaikille!